Események

 

A természet spirituális ereje-füstölő készítő műhely

2020 Február 29. 15:00 – 17:30 Budapest XIII. kerület.

 

A füstölés jó hatással van közérzetünkre, támogat a spiritualitás útján és hosszú múltra tekint vissza. A füstölésre használt különféle gyanták és szakrális növények alkalmazásáról szóló emlékek több ezer évesek. Minden ősi kultúra alkalmazta a növények és a füst erejét a szertartásaik idején. A ceremóniák során használt növények szentnek számítottak, az emberek úgy tekintettek rájuk, mint kozmikus szövetségeseikre.
A növények az élet körforgásának szerves részei. A tűz által kiszabadítjuk a növény szellemét és az érzékszerveinken keresztül magunkba fogadjuk az energiáját. A belélegzett illatanyagok hatással vannak az érzékelésre, a pszichére és az érzelmekre, ezáltal pedig befolyásolhatják az élettani folyamatokat.

Ha szeretnél megismerkedni a tradícionális füstölőkészítés technikájával és elkészíteni a saját illatkeverékedet, akkor jelentkezz bátran.

Ezen a délelőttön egy rövid elméleti áttekintéssel megismerkedünk a füstöléshez használt legértékesebb alapanyagokkal, a füstölés történetével és hagyományával, valamint a füstöléshez használt növények energetikájával. Ezt követően pedig a gyakorlatnak, a mozsaraknak és az illatos hozzávalóknak adunk teret, amikor minden résztvevő elkészítheti, majd hazaviheti saját, egyedi füstölőkeverékét.

Engedjétek, hogy az egyre hűvösebb és sötétebb napokon a természet finom illatai átmelengessék a lelketeket és otthonaitokat.

Részvételi szándékotokat az info@unalynn.com e-mail címre küldött levéllel és a részvételi díj előzetes rendezésével tudjátok megerősíteni.

A részvételi díj 7000Ft/fő, ami tartalmazza a műhelymunka során felhasznált alapanyagokat, a saját, egyedi keverékeket, és egy füstölőrácsot.

A program minimum 3 fővel indul és maximum 8 főt képes fogadni.

Jelentkezési határidő: 2020. február 27.

Várlak Benneteket szeretettel

Kata, Unalynn’ Secret Garden