Üdvözöllek

Unalynn titkos kertjében

A növények évszázadokig az evolúciós ranglétra alján szerepeltek. Egyes megállapítások szerint a növények csupán átmenetet képeztek élő és élettelen között. A mai tudomány azonban kezdi feltárni azokat az ismereteket és titkokat, amelyeket az ősi természeti népek mindig is tudtak és őriztek. A növények intelligens, érző és kommunikálni képes élőlények, amelyek a valódi teremtéstörténet szerint az emberiség kialakulásának melegágyát képezték. A növényekkel és gyógynövényekkel való munka alapja az Energia. Az energia, ami által az univerzum keletkezett és működik, ami a magokat kicsíráztatja, ami által a szél keletkezik és ami bolygónkat keringeti. Ez az energia rejtőzik születés, élet és halál mögött. Az univerzum minden létezőjét ez hozta létre és minden létezőnek ez az energia a szubsztanciája.
Őseink úgy gondolták, hogy a szent fán, annak susogásán, zúgásán keresztül az ősök szelleme mesél a múltról, és nyilatkoztatja ki a jövőt. Népi emlékezetünkben a világ jósfájaként őrizzük. A szent és túlvilági fákkal tehát kommunikálni lehet, akárcsak szellemi segítőinkkel, láthatatlan természeti entitásokkal és még a gyógyfüvekkel is. 
,, …szaladj a kert közepére, ott van a világ zengő fája, színarany ága, levele, mindene, s olyan szép nótákat zeng, hogy a szíved majd meghasad belé.”
Ha mély gyógyító szándékkal működsz együtt a természettel, ráhangolódsz a tündérek energiájára. Valahányszor együttműködsz a természettel, körülvesznek Téged és segítik munkádat.
Nagypapám örökségét felhasználva és a gazdagítva, a természetgyógyászat határain is túl megtaláltam és folyamatosan kutatom a növényekben rejlő csodákat és a tündérek világát, amit szeretnék megosztani Veletek.